2018 års marknad blev succé

Söndagen den 29 september genomför vi vår årliga marknad. 

Välkomna

Vill du också ställa ut på vår marknad?

Läs mer om möjligheter, regler och priser.

Ny fantastisk marknad

Varje år är vi runt 600 människor i bygden runt Örsundsbro som samlas för att på bästa sätt ta emot tiotusentals besökare från hela mellansverige. Många undrar hur det kan komma sig att vi år efter år lockar så många människor till lilla Örsundsbro. Det troliga svaret är väl att Lions och de andra föreningarna har gjort ett bra jobb under de mer är 30 år som marknaden arrangerats.Det bästa - och kanske mest viktiga - är att knallarna trivs med oss och gillar Mickelsmäss i Örsundsbro. Antagligen för att de säljer så bra men också - tror vi - för att det mesta är välordnat och trivsamt.

Jacke Sjödin tal 2018

Hör upp nu kära gäster och besökare och vänner, nu vankas högtidstal, och stunden kräver, det jag känner en dikt till Mickelsmäss och - jag skräder inte orden - en hyllning ännu mer till denna ljuva plats på jorden.

Idag när vi i höstmyset tillsammans går och trallar och knallar runt på mässan ibland idel glada knallar, bland Bärstaklämmor, rökta korvar, konst och bland kultur, så skänk en tanke till vår ort, dess folk och dess natur.

Mer om talet

Utställning i Tingshuset

Lagunda - en levande hantverksbygd

Lokala hantverkare och konstnärer visar sina produkter i Tingshuset

Läs mer
802
878