Platsbokning

Det mest positiva med vår marknad, är att vi i princip sedan starten, sålt alla befintliga uppmärkta platser på marknaden. Så länge knallarna vill komma till oss, finns också en möjlighet för oss att attrahera publik och köpare. Så du som beställer din plats i tid, kan också räkna med att få plats marknaden.


Vårt bokningssystem

Vårt bokningssystem bygger på att om du ett år haft plats på marknaden, blir du inbjuden att köpa samma plats året därpå. Systemet gör att vi redan dagen efter en marknad i princip redan har samtliga platser uppbokade inför nästkommande marknad. Av den anledningen är det viktigt att vara ute tidigt med en intresseanmälan för kommande marknader. 

 Det är viktigt att platsen betalas i tid för att få behålla den, obetalda platser anulleras för att kunna säljas till de som står i kö-listan. Vi förbehåller oss rätten att ibland flytta på platser p.g.a. att det sker förändringar på marknadsområdet, dock försöker vi att man ska få så likvärdig plats som möjligt.


Är du intresserad av en plats på Mickelsmäss?

Anmäl ditt intresse på vår kontaktsida. Var noga med att fylla i samtliga uppgifter så vi kan nå dig. 

Vi vill att du berättar vad du säljer, ditt namn / företagsnamn, mobilnummer, hur stor plats du behöver, samt att du anger organisationsnummer på ditt företag. 
OBS! Mickelsmässmarknaden har ensamrätt på all förtäring inom området under dagen. Gäller även varma och kalla drycker, mm

Exempel:

Företag: Annas hantverk

Namn: Anna Andersson

Adress: Marknadsvägen 1,     123 45 Brastad

Telefonnummer: 0171 123456

Epost: annas@mailadress.com

Organisationsnummer/personnummer: 123456-7890

Jag säljer: Egensydda väskor, betongdjur, smycken.

Övrigt: Önskar 6 meter, djup, el.


När du sänt iväg en komplett ansökan så ställs du i kö-plats. Du kan även skicka ett mail till: mickelsmass@gmail.com

Behöver du el, tillkommer det 100kr. Säljer du godis/mandlar/munkar/nötter/choklad etc. tillkommer 450 kr karamell-tillägg ovanpå platshyran. Vi har dock begränsat antal karamell-platser. 

 OBS! Mickelsmässmarknaden har ensamrätt på all förtäring inom området under dagen. Gäller även varma och kalla drycker, mm

804
803